Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Львові почався перший всеукраїнський кінофестиваль “Дні кіно про права людини”, присвячений міжнародному дню з прав людини, який відзначають 10 грудня. Сьогодні в Україні перебувають 3 тисячі біженців з усіх кінців світу


-- no author -- Упродовж трьох днів 9-11 грудня львів’яни переглянуть документальні та художні фільми про долю афганської біженки, яка потрапила у білоруське село, дізнаються про табір біженців, який був зруйнований ізраїльською армією, про лікування театром у Львові душевнохворих, а також про долю дітей, які змушені працювати нарівні з дорослими.

Упродовж трьох днів 9-11 грудня львів’яни переглянуть документальні та художні фільми про долю афганської біженки, яка потрапила у білоруське село, дізнаються про табір біженців, який був зруйнований ізраїльською армією, про лікування театром у Львові душевнохворих, а також про долю дітей, які змушені працювати нарівні з дорослими.

Як повідомив предствник ООН з проблем біженців, наступного року в Україні будуть створені тимчасові притулки для біженців.
XS
SM
MD
LG