Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони США Дональд Рамсфельд вважає за необхідне завдавати прицільні удари по терористах у Афганістані та в Іраку, навіть не дивлячись при цьому на можливість трагічних помилок


-- no author -- Рамсфельд висловив глибокий жаль у зв’язку зі смертю минулої суботи 9 дітей на півдні Афганістану внаслідок бомбардування авіацією США. Літаки завдавали ударів по району, в якому, за даними розвідки, перебував мулла Вазір – один із лідерів талібів.

Рамсфельд висловив глибокий жаль у зв’язку зі смертю минулої суботи 9 дітей на півдні Афганістану внаслідок бомбардування авіацією США. Літаки завдавали ударів по району, в якому, за даними розвідки, перебував мулла Вазір – один із лідерів талібів.

За словами глави Пентагону, американські війська віддають перевагу захопленню терористів у полон, але у випадку, якщо це неможливо, знищують їх.

У провінції Хост на південному сході Афганістану триває операція військ США та афганських урядових підрозділів проти талібів та бойовиків “Аль-Каїди”, які активізували в цьому районі свою діяльність.
XS
SM
MD
LG