Доступність посилання

ТОП новини

Блок партій "Наша Україна" і блок партій Юлії Тимошенко вважають, що судді Конституційного Суду порушили Конституцію, визнавши таким, що відповідає Конституції, обрання Президента чинним складом Верховної Ради


-- no author -- "Наша Україна" і БЮТ також розкритикували рішення, яке дозволяє Верховній Раді продовжити термін своїх повноважень до 2007-го року. "Це хабар депутатам", - сказав Левко Лук''яненко.

Про це від імені фракцій заявили народні депутати Микола Томенко та Левко Лук''яненко. Фракції обвинувачують Конституційний суд у вільному трактуванні норм Конституції.

"Наша Україна" і БЮТ також розкритикували рішення, яке дозволяє Верховній Раді продовжити термін своїх повноважень до 2007-го року. "Це хабар депутатам", - сказав Левко Лук''яненко.

"Наша Україна" заявила, що залишає за собою право закликати населення до рішучих дій щодо захисту чинної Конституції, а Левко Лук''яненко від імені БЮТ запропонував відкликати суддів Конституційного суду, призначених туди за квотою Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG