Доступність посилання

ТОП новини

Родина скинутого іракського диктатора Саддама Хусейна вимагає, щоб він постав перед міжнародним трибуналом, а не перед трибуналом, створеним нинішньою владою Іраку


-- no author -- Донька Саддама Хусейна - Рагад, яка отримала політичний притулок у Йорданії, заявила: «Ми три доньки Саддама Хучейна – просимо відкритого і справедливого суду, а не такого, якого створено Правлячою радою, бо ми знаємо, хто стоїть за цим. Ми просимо про міжнародний суд і, як доньки Саддама Хусейна, маємо право захищати його», - заявила Рагад.

Донька Саддама Хусейна - Рагад, яка отримала політичний притулок у Йорданії, заявила: «Ми три доньки Саддама Хучейна – просимо відкритого і справедливого суду, а не такого, якого створено Правлячою радою, бо ми знаємо, хто стоїть за цим. Ми просимо про міжнародний суд і, як доньки Саддама Хусейна, маємо право захищати його», - заявила Рагад.

Зі слово боку, член Правлячої ради Дара Нураддін заявив, що нещодавно створений трибунал із воєнних злочинів колишнього режиму ще не готовий розпочати роботу. Він не виключив можливості, що долю Саддама Хусейна вирішить перехідний уряд Іраку, котрий мають сформувати у найближчі місяці.
XS
SM
MD
LG