Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма доручив Кабінету Міністрів, Генеральній прокуратурі, Раді міністрів Криму, Пенсійному фонду і Державному комітету з нагляду за охороною праці створити комісію для розслідування автокатастрофи в Криму


-- no author -- Як інформує прес-служба Президента, відповідно до доручення, ці державні органи повинні також надати допомогу потерпілим і членам їхніх родин.

Як інформує прес-служба Президента, відповідно до доручення, ці державні органи повинні також надати допомогу потерпілим і членам їхніх родин.

Дніпропетровська обласна влада вже вирішила виплатити по 10 тисяч гривень потерпілим і родинам загиблих павлоградських шахтарів. Рада міністрів Криму виділила 100 тисяч гривень для допомоги родинам загиблих. Як повідомила перший заступник міністра фінансів Криму Олена Асмолова, в автономії буде відкритий рахунок для добровільних пожертвувань.

У середу ввечері поблизу Алушти внаслідок аварії загинули 17 осіб і 19 зазнали поранень. Автобус з гірниками підприємства "Павлоградвугілля" упав з обриву.

Рада міністрів Криму створила спеціальну комісію із розслідування причин аварії і ліквідації її наслідків. За фактом автокатастрофи порушена карна справа.
XS
SM
MD
LG