Доступність посилання

ТОП новини

Військове керівництво України рекомендує українському контингенту в Іраку вжити додаткових заходів з посилення охорони особового складу


-- no author -- Зокрема планують зміцнити оборону базового табору українських миротворців у місті Ель-Куті і встановити спеціальні дротяні огорожі та бетонні перешкоди на в’їздах і окремих ділянках доріг.

Зокрема планують зміцнити оборону базового табору українських миротворців у місті Ель-Куті і встановити спеціальні дротяні огорожі та бетонні перешкоди на в’їздах і окремих ділянках доріг.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України з посиланням на рекомендації головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України Петра Шуляка, який ознайомився з умовами служби українських солдатів в Іраку.

Особливу увагу Головнокомандувач звернув на попередження травматизму та дотримання правил поводження з особистою зброєю.

Із серпня в Іраку виконують миротворчу місію понад півтори тисячі українських вояків. За цей час контингент втратив трьох солдатів. Один з них загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю. З цієї ж причини один військовослужбовець був поранений.
XS
SM
MD
LG