Доступність посилання

ТОП новини

В оцінках конфліктної ситуації довкола острова Тузли громадяни України більш поблажливо ставляться до Росії, ніж росіяни до України


-- no author -- Про це свідчать результати опитування фонду “Демократичні ініціативи”. 13% опитаних українців вважають, що у керченському конфлікті права Росія, і 3% росіян переконані, що має рацію Україна.

Про це свідчать результати опитування фонду “Демократичні ініціативи”. 13% опитаних українців вважають, що у керченському конфлікті права Росія, і 3% росіян переконані, що має рацію Україна.

Водночас 59% опитаних українців вважають, що у суперечці довкола острова Тузли права Україна. “Демократичні ініціативи”, посилаючись на матеріали російського фонду “Громадська думка”, подають дані опитування росіян з цього питання, відповідно до якого 63% громадян Росії вважають, що у конфлікті права Росія.

Це опитування фонд “Демократичні ініціативи” провів спільно з компанією “Тейлор Нельсон Софрез Україна”. З 28 листопада по 5 грудня нинішнього року були опитані 1200 респондентів у всіх регіонах України. Похибка в результатах опитування не перевищує 3%.
XS
SM
MD
LG