Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні з Миколаївського порту до столиці Ліберії відправився пором з майном українського миротворчого контингенту, який виконуватиме місію ООН у цій африканській країні


-- no author -- Як повідомила прес-служба Міністерства оборони України, на судно завантажили автомобілі та спеціальну техніку, яка забезпечить повноцінну роботу українського вертолітного загону у Ліберії.

Як повідомила прес-служба Міністерства оборони України, на судно завантажили автомобілі та спеціальну техніку, яка забезпечить повноцінну роботу українського вертолітного загону у Ліберії.

Серед майна тилу також пекарня, малогабаритна механічна пральня та супутникові антени. Пором супроводжують 6 військовослужбовців вертолітного загону. Судно має прибути до порту Монровії (столиці Ліберії) за 10-11 діб.

Міністерство оборони планує завершити відправку контингенту до Ліберії 19 лютого наступного року. Україна відряджає туди окремий вертолітний загін, у складі якого 14 вертольотів і 95 одиниць бойової техніки. Особовий склад налічує майже 300 військовослужбовців.
XS
SM
MD
LG