Доступність посилання

ТОП новини

У Криму любителі екстремального туризму зі Східної Європи вперше разом відзначатимуть Новорічні свята на високогірному плато Мангуп, де розташована старовинна столиця колишнього Князівства Феодоро


-- no author -- На новорічну вечірку до древнього печерного міста Мангуп-Калє приїздять туристи-екстремали з Росії та ще декількох країн Східної Європи. Вони розташуються у печерах Мангупського плато, де з літа спеціально запаслися сіном. Екстремали планують зустріти Новий рік фейєрверком. Буде на плато і святкова ялинка - іграшками прикрасять одну з мангупських сосен.

На новорічну вечірку до древнього печерного міста Мангуп-Калє приїздять туристи-екстремали з Росії та ще декількох країн Східної Європи. Вони розташуються у печерах Мангупського плато, де з літа спеціально запаслися сіном. Екстремали планують зустріти Новий рік фейєрверком. Буде на плато і святкова ялинка - іграшками прикрасять одну з мангупських сосен. Мангуп-Калє є одним з найвідоміших туристичних об’єктів Криму. В середні віки це була столиця могутнього Князівства Феодоро.
XS
SM
MD
LG