Доступність посилання

ТОП новини

Понад 20 тисяч кримських дітей, позбавлених батьківської опіки, які перебувають у школах-інтернатах і в лікарнях на лікуванні, отримали напередодні Новорічних свят подарунки від Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз"


-- no author -- Як повідомила прес-служба цього найбагатшого в Криму підприємства, новорічна акція проводиться в рамках соціальної програми „Чорноморнафтогаз” - дітям". Згідно з рішенням правління компанії, до цієї програми включені дитячі медичні заклади, дитячі будинки і спеціалізовані школи-інтернати.

Як повідомила прес-служба цього найбагатшого в Криму підприємства, новорічна акція проводиться в рамках соціальної програми „Чорноморнафтогаз” - дітям". Згідно з рішенням правління компанії, до цієї програми включені дитячі медичні заклади, дитячі будинки і спеціалізовані школи-інтернати.

Колектив „Чорноморнафтогазу" привітає з Новорічними і Різдвяними святами дітей 15 таких закладів і лікарень Криму. Торік компанія провела благодійні ранки у 8 кримських містах, на яких побували понад 20 тисяч дітей із малозабезпечених сімей.
XS
SM
MD
LG