Доступність посилання

ТОП новини

Соціалістична партія називає рішення Конституційного Суду про можливість Президента Леоніда Кучми балотуватися на чергових виборах Президента юридичним ідіотизмом


-- no author -- Про це сказано в заяві лідера партії Олександра Мороза, - повідомляють “Українські Новини”. "Коментувати висновок на здорову голову не можна. Йдеться про юридичний ідіотизм. Висновок свідчить про відсутність в Україні конституційного судочинства", - зазначається в заяві.

Про це сказано в заяві лідера партії Олександра Мороза, - повідомляють “Українські Новини”. "Коментувати висновок на здорову голову не можна. Йдеться про юридичний ідіотизм. Висновок свідчить про відсутність в Україні конституційного судочинства", - зазначається в заяві. При цьому, на думку Олександра Мороза, таке рішення легко можна було передбачати. "Було б дивним, якби у повністю корумпованої влади, де бандитські поняття підмінюють закон і право... відгалуження однієї з влад не демонструвало свого холуйства", - вважає він. Лідер Соцпартії звертається до опозиції із закликом розробити погоджені дії для проведення політичної реформи.
XS
SM
MD
LG