Доступність посилання

ТОП новини

У всьому світі сьогодні відзначають прихід Нового 2004-го року


-- no author -- У центрі Лондона, біля знаменитого годинника Біг Бена, зібралися вночі майже сто тисяч осіб. У Берліні танцями й феєрверком Новий рік зустріли понад півмільйона мешканців та гостей міста. Десятки тисяч людей вийшли минулої ночі на вулиці Парижа, Нью-Йорка, Сіднея, Мехіко, Києва, Москви та інших міст планети.

У центрі Лондона, біля знаменитого годинника Біг Бена, зібралися вночі майже сто тисяч осіб. У Берліні танцями й феєрверком Новий рік зустріли понад півмільйона мешканців та гостей міста. Десятки тисяч людей вийшли минулої ночі на вулиці Парижа, Нью-Йорка, Сіднея, Мехіко, Києва, Москви та інших міст планети.

У Нью-Йорку генеральний секретар ООН Кофі Аннан привітав з Новим роком населення усіх країн-членів організації. Він наголосив на важливості боротьби з тероризмом, проте зазначив, що ця боротьба не повинна відволікати від вирішення нагальних проблем.

У багатьох країнах свято відбувалося за підвищених заходів безпеки – через загрозу тероризму.

Прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер у новорічному зверненні висловив сподівання, що 2004-й рік принесе мир та спокій в Іраку, на Близькому Сході та загалом у світі.

Папа Римський Іоан Павло Другий, виступаючи перед вірними, закликав до миру в усьому світі. За його словами, тероризмові не можна протистояти лише “репресивними та каральними заходами” – важливіше боротися з тероризмом на політичному рівні.
XS
SM
MD
LG