Доступність посилання

ТОП новини

У ці дні в Карпатах львівські рятувальники займаються пошуками туристів і надають їм першу медичну допомогу. Упродовж вихідних лише на горі Тростян заблукали понад 25 осіб


-- no author -- На щастя, усіх туристів рятувальникам вдалося віднайти. Переважно вони губляться через власну легковажність, зловживання спиртними напоями, не знають місцевості і не покидають гір за світлого дня. Рятувальникам доводиться їх шукати по дві-три години і це при тому, що вони не мають доброго спеціального обладнання, бракує медикаментів.

На щастя, усіх туристів рятувальникам вдалося віднайти. Переважно вони губляться через власну легковажність, зловживання спиртними напоями, не знають місцевості і не покидають гір за світлого дня. Рятувальникам доводиться їх шукати по дві-три години і це при тому, що вони не мають доброго спеціального обладнання, бракує медикаментів.

У Львівському пошуково-рятувальному загоні цілодобово працює щонайменше 10 осіб. Найчастіше туристи зазнають травм ніг та рук через невміння їздити на лижах.
XS
SM
MD
LG