Доступність посилання

ТОП новини

У Львові мальтійська служба допомоги “Карітас”, спілка взаємодопомоги “Оселя” разом із 4 релігійними громадами організували благодійний Святвечір для самотніх і бідних


-- no author -- Переважно на вечерю прийшли люди самотні, які хотіли провести Святий вечір у товаристві з іншими людьми і розділити з ними радість Різдва. У благодійній акції взяли участь понад 600 осіб. Їх пригощали борщем з пампушками, кутею, узваром, капустою. Святвечір був організований і на Святоюрській горі громадською організацією “Карітас”. Спеціально для цієї трапези мешканці Тернопільщини наліпили понад 2 тисячі вареників.

Переважно на вечерю прийшли люди самотні, які хотіли провести Святий вечір у товаристві з іншими людьми і розділити з ними радість Різдва. У благодійній акції взяли участь понад 600 осіб. Їх пригощали борщем з пампушками, кутею, узваром, капустою. Святвечір був організований і на Святоюрській горі громадською організацією “Карітас”. Спеціально для цієї трапези мешканці Тернопільщини наліпили понад 2 тисячі вареників.

Окрім традиційної вечері була спільна молитва і звучали колядки у виконанні молоді.
XS
SM
MD
LG