Доступність посилання

ТОП новини

З вимогою до Верховної Ради України та з проханням до урядів, парламентів, політичних партій і громадських організацій усіх демократичних країн світу "дати принципову оцінку діям нинішнього політичного режиму в Україні, захистити демократію, права і свободи людини в державі, звернулася у своїй Заяві з приводу рішення Конституційного Суду України щодо третього терміну президентства Леоніда Кучма Українська народна партія


-- no author -- УНП вважає, що це рішення, як і низка попередніх, ухвалене КС "під тиском і на догоду кримінально-олігархічних кланів та окремих фігурантів нинішнього дискредитованого режиму". Водночас у заяві висловлене переконання, що "українське суспільство знайде в собі сили побудувати правову демократичну державу", і "визначальним кроком у цьому стануть президентські вибори 2004 року".

УНП вважає, що це рішення, як і низка попередніх, ухвалене КС "під тиском і на догоду кримінально-олігархічних кланів та окремих фігурантів нинішнього дискредитованого режиму". Водночас у заяві висловлене переконання, що "українське суспільство знайде в собі сили побудувати правову демократичну державу", і "визначальним кроком у цьому стануть президентські вибори 2004 року".

УНП закликала всі опозиційні сили "сформувати демократичну коаліцію для перемоги на президентських виборах 2004-го року кандидата від національно-демократичних сил".
XS
SM
MD
LG