Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Києві кілька десятків представників Української республіканської партії “Собор” пікетували Конституційний суд


-- no author -- “Почім совість, судді?”, “Конституційний суд, не гвалтуй Конституцію!” – такі гасла тримали пікетувальники. Вони скандували: “Ганьба Конституційному cуду!”. Як зазначив депутат першого скликання Олександр Гудима, громадськість прийшла до Конституційного суду, щоб висловити зневагу до цієї установи, яка перетворила Конституцію на ганчірку.

Демонстранти виступали проти рішення, яке дозволяє Президенту Леонідові Кучмі балотуватися на третій президентській термін.

“Почім совість, судді?”, “Конституційний суд, не гвалтуй Конституцію!” – такі гасла тримали пікетувальники. Вони скандували: “Ганьба Конституційному cуду!”. Як зазначив депутат першого скликання Олександр Гудима, громадськість прийшла до Конституційного суду, щоб висловити зневагу до цієї установи, яка перетворила Конституцію на ганчірку.

30 грудня минулого року Конституційний суд постановив, що Леонід Кучма має право балотуватися на президентських виборах нинішнього року. Українська опозиція та деякі політологи назвали це рішення “замовним” з боку президентської адміністрації. Сам Леонід Кучма неодноразово заявляв, що не збирається висувати свою кандидатуру на виборах 2004 року.
XS
SM
MD
LG