Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко відбув з робочим візитом до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії


-- no author -- У рамках візиту глава зовнішньополітичного відомства України проведе переговори з міністром закордонних справ Великобританії Джеком Стро, під час яких будуть підсумовані українсько-британські відносини у 2003-му році та обговорюватимуться плани співпраці на поточний рік. Під час перебування у Лондоні Костянтин Грищенко також зустрінеться з головою Комітету у закордонних справах Палати громад парламенту Дональдом Андерсоном, іншими британськими офіційними особами.

У рамках візиту глава зовнішньополітичного відомства України проведе переговори з міністром закордонних справ Великобританії Джеком Стро, під час яких будуть підсумовані українсько-британські відносини у 2003-му році та обговорюватимуться плани співпраці на поточний рік. Під час перебування у Лондоні Костянтин Грищенко також зустрінеться з головою Комітету у закордонних справах Палати громад парламенту Дональдом Андерсоном, іншими британськими офіційними особами.

13-14 січня керівник українського зовнішньополітичного відомства відвідає з робочим візитом Брюссель, де заплановані його зустрічі з міністром закордонних справ Бельгії Луї Мішелем, генеральним секретарем НАТО Яапом де Хоопом Схеффером, а також із комісаром Європейської Комісії з питань розширення Гюнтером Ферхойгеном.
XS
SM
MD
LG