Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-міністр України Віктор Янукович, відкриваючи сьогодні перше у цьому році засідання Кабінету міністрів, сказав, що завдання уряду – забезпечити восени прозорі демократичні вибори Президента України


-- no author -- За словами Януковича, уряд зацікавлений у тому, щоб конституційна реформа відбулася, оскільки тоді виконавча влада матиме набагато більше повноважень і зможе якісніше виконувати свої обов''язки.

За словами Януковича, уряд зацікавлений у тому, щоб конституційна реформа відбулася, оскільки тоді виконавча влада матиме набагато більше повноважень і зможе якісніше виконувати свої обов''язки.

Більшість депутатів Верховної Ради і комуністи наприкінці минулого року попередньо ухвалили зміни до Конституції, які передбачають посилення повноважень парламенту і Кабміну, а також обрання Президента у 2006 році парламентом.

Опозиційні фракції, які виступають проти скасування прямих президентських виборів, не визнають результатів грудневого голосування і на вияв протесту продовжують блокувати роботу парламенту. Опозиція заявила, що тільки всенародний референдум може визначити, у який спосіб мають відбуватися президентські вибори в Україні.
XS
SM
MD
LG