Доступність посилання

ТОП новини

До Львова прибула група експертів ЮНЕСКО на чолі з керівником Гансом Каспарі. Упродовж тижня фахівці ЮНЕСКО вивчатимуть ситуацію із збереженням пам’яток архітектури міста Лева


-- no author -- Зауважу, що центральна частина міста, а також собор Святого Юра входять до списку міст історичної та культурної спадщини ЮНЕСКО. Уже сьогодні експерти зустрілись із реставраторами університету “Львівська політехніка”.

Зауважу, що центральна частина міста, а також собор Святого Юра входять до списку міст історичної та культурної спадщини ЮНЕСКО. Уже сьогодні експерти зустрілись із реставраторами університету “Львівська політехніка”.

Також вони оглянуть палац Бандінеллі, ансамбль архітектури Собору Святого Юра, палац Потоцьких, побувають у Кам”янці-Подільському, питання про входження якого у список міст ЮНЕСКО нині розглядається. Вперше експерти відвідають такі міста, як Бучач і Рогатин. Оскільки у Львові реалізується проект “Вода”, то знайомитимуться представники ЮНЕСКО із інженерно-господарськими проблемами міста.
XS
SM
MD
LG