Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Верховної Ради, колишній голова парламенту, член фракції блоку партій "Наша Україна" Іван Плющ вважає, що Президент Леонід Кучма використає політичну реформу для продовження терміну свого перебування при владі


-- no author -- Про це він заявив в інтерв''ю газеті "Дзеркало тижня". "Для Президента немає питання, залишатися чи ні при владі. Для нього питання полягає в тому, яким саме чином забезпечити продовження своїх повноважень", - заявив Іван Плющ.

Про це він заявив в інтерв''ю газеті "Дзеркало тижня". "Для Президента немає питання, залишатися чи ні при владі. Для нього питання полягає в тому, яким саме чином забезпечити продовження своїх повноважень", - заявив Іван Плющ.

На його думку, проведення політреформи дає Кучмі додаткові можливості для збереження влади. Плющ вважає, що після рішення Конституційного Суду, яке дозволяє Кучмі балотуватися на президентських виборах у 2004-му році, він за наявності шансів на перемогу візьме в них участь.

Екс-спікер також не виключає можливості скасування виборів у 2004 році і їх перенесення на 2006-й рік на вимогу організованих владою громадян.
XS
SM
MD
LG