Доступність посилання

ТОП новини

В Лос Анджелесі кінематографічну премію "Золотий глобус" у 4-х номінаціях (у тому числі і як кращий фільм і за кращу режисуру ) отримала стрічка "Повернення короля" . Це заключний фільм кінотрилогії "Володар перснів"


-- no author -- Новозеландський режисер Пітер Джексон, якого тепер вважають майбутнім фаворитом премії Оскара, отримуючи нинішню нагороду, подякував Асоціації іноземних журналістів, що присуджує “Золотий глобус”, і додав: "Я хочу подякувати професору Толкіну за його чудову книгу".

Новозеландський режисер Пітер Джексон, якого тепер вважають майбутнім фаворитом премії Оскара, отримуючи нинішню нагороду, подякував Асоціації іноземних журналістів, що присуджує “Золотий глобус”, і додав: "Я хочу подякувати професору Толкіну за його чудову книгу".

Кращим актором року визнано Шона Пенна за роль у фільмі "Таємнича ріка", а акторкою – Шарліз Терон за роль у "Серійній убивці".

У категорії "кращий іноземний фільм" приз отримала афганська стрічка "Усама", яка розповідає про міжнародного терориста Усаму бін Ладена.
XS
SM
MD
LG