Доступність посилання

ТОП новини

Глава української держави Леонід Кучма сказав лідеру "Нашої України" Віктору Ющенку, що виступає проти обрання Президента України парламентом


-- no author -- Як повідомила прес-служба "Нашої України", В.Ющенко, який перебував у Грузії з дводенним візитом, зустрівся учора з представниками ЗМІ. Відповідаючи на запитання журналістів щодо його нещодавньої зустрічі з Л.Кучмою, В.Ющенко повідомив, що ключовою темою їхньої розмови була конституційна реформа і особливо – норма про обрання глави держави парламентом. "Леонід Кучма сказав, що він є прихильником прямих президентських виборів і виступає проти того, щоб главу держави обирали не на всенародних виборах, а в парламенті. Це слова Президента з даної проблеми. А як буде поводитися влада – це вже інше питання", – заявив лідер "Нашої України".

Як повідомила прес-служба "Нашої України", В.Ющенко, який перебував у Грузії з дводенним візитом, зустрівся учора з представниками ЗМІ. Відповідаючи на запитання журналістів щодо його нещодавньої зустрічі з Л.Кучмою, В.Ющенко повідомив, що ключовою темою їхньої розмови була конституційна реформа і особливо – норма про обрання глави держави парламентом. "Леонід Кучма сказав, що він є прихильником прямих президентських виборів і виступає проти того, щоб главу держави обирали не на всенародних виборах, а в парламенті. Це слова Президента з даної проблеми. А як буде поводитися влада – це вже інше питання", – заявив лідер "Нашої України".

Коментуючи нинішню ситуацію в Україні, В.Ющенко наголосив, що "опозиція в Україні єдина і сильна. А головним її досягненням упродовж останніх двох місяців є те, що владі не вдалося скасувати прямі президентські вибори".
XS
SM
MD
LG