Доступність посилання

ТОП новини

Сполучені Штати готові надати Росії фінансову допомогу для виведення з Грузії російських військових баз, заявив сьогодні у Москві держсекретар США Колін Павелл


-- no author -- В інтерв’ю радіостанції “Ехо Москви” Павелл зазначив, що про терміни виведення мають домовитися безпосередньо Москва і Тбілісі. За його словами, американські бази в Європі не загрожують Росії, а кількість військових США у регіоні зменшуватиметься.

В інтерв’ю радіостанції “Ехо Москви” Павелл зазначив, що про терміни виведення мають домовитися безпосередньо Москва і Тбілісі. За його словами, американські бази в Європі не загрожують Росії, а кількість військових США у регіоні зменшуватиметься.

Колін Павелл: “Під час розмови з міністром закордонних справ Росії Ігорем Івановим ми погодились, що Грузія має бути країною, де Росія і США будуть співпрацювати, а не конкурувати. Чому? Тому що це найбільше відповідатиме інтересам грузинського народу”.

За підсумками двосторонніх переговорів у Москві сторони зазначили, що не зважаючи на деякі розбіжності, російсько-американські відносини залишаються стабільними.

Колін Павелл: “Минулого року ми мали суттєве непорозуміння з приводу Іраку. Цю суперечку сторони не розв’язали, але зараз ми рухаємося вперед. Ми знаємо, що мусимо допомогти іракському народу побудувати нову державу. Учора ми також говорили про різні сфери двосторонньої співпраці”.

Сьогодні Держсекретар Сполучених Штатів завершує свій візит до Москви.
XS
SM
MD
LG