Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні стали відомі результати попередніх виборів в американському штаті Нью-Гемпшир


-- no author -- Премогу там здобув сенатор від штату Массачусетс Джон Керрі. Він на 13% випередив Говарда Діна, який до початку президентської гонки вважався її беззаперечним лідером.

Премогу там здобув сенатор від штату Массачусетс Джон Керрі. Він на 13% випередив Говарда Діна, який до початку президентської гонки вважався її беззаперечним лідером.

Перемога у штаті Нью-Гепшир міцно закріплює за Джоном Керрі місце лідера серед демократів на цьогорічних президентських виборах у США. Виступаючи перед своїми прихильниками після оголошення результатів, Джон Керрі заявив: “Дякую тобі, Нью-Гемпшир, за підсилення цієї кампанії та підтримку тієї Америки, яка належить не привілейованим, не вибраним, а всім американцям. І дозвольте вам сказати, що ця перемога належить вам усім, хто проводив агітацію, телефонував, ходив засніженими вулицями”.

Друге і третє місце на цих праймеріс здобули відповідно Говард Дін та генерал Веслі Кларк.

Наступне попереднє голосування відбудеться через тиждень у так званий “Великий четвер”. Виборці одразу семи штатів визначать кандидата, який вірогідно і стане суперником республіканця Буша на президентських виборах, призначених на листопад.
XS
SM
MD
LG