Доступність посилання

ТОП новини

Печерський райсуд міста Києва вирішив направити на додаткове розслідування до Генпрокуратури матеріали кримінальної справи стосовно колишнього віце-прем’єра Леоніда Козаченка


-- no author -- За повідомленням агентства “Інтерфакс-Україна”, суд ухвалив таке рішення на підставі повторного клопотання Генеральної прокуратури, яка вважає пред’явлені Козаченку обвинувачення некоректними. Окрім цього в обвинуваченні не йдеться про фактичні обставини здійснення злочинів і їхні мотиви.

За повідомленням агентства “Інтерфакс-Україна”, суд ухвалив таке рішення на підставі повторного клопотання Генеральної прокуратури, яка вважає пред’явлені Козаченку обвинувачення некоректними. Окрім цього в обвинуваченні не йдеться про фактичні обставини здійснення злочинів і їхні мотиви.

Генпрокуратура обвинувачує Леоніда Козаченка у зловживанні службовим становищем, коли він працював віце-прем’єром з аграрної політики. Йому також інкримінують отримання хабара у вигляді акцій на суму майже півтора мільйона гривень і те, що він завдав економічних збитків державі в розмірі 1,5 мільярда гривень.

Леонід Козаченко відкидає обвинувачення на свою адресу.
XS
SM
MD
LG