Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради Володимир Литвин відкрив 5-ту сесію парламенту


-- no author -- А зранку Верховна Рада провела позачергову сесію, на якій внесла зміни до проекту політреформи, що був ухвалений 24 грудня минулого року. Депутати вилучити пункт про скасування всенародних виборів Президента. У голосуванні взяли участь представники більшості, Комуністичної партії та соціалісти.

А зранку Верховна Рада провела позачергову сесію, на якій внесла зміни до проекту політреформи, що був ухвалений 24 грудня минулого року. Депутати вилучити пункт про скасування всенародних виборів Президента. У голосуванні взяли участь представники більшості, Комуністичної партії та соціалісти.

Коментуючи події у парламенті, член фракції Соцпартії Віталій Шибко в інтерв”ю радіо “Свобода” сказав: “Ви добре розумієте, в чому була позиція нашої партії. Ми були за реформу. Ми були проти того, щоб обирали Президента через парламент, і наче на сьогоднішній день щось нам вдалося. Але переживання складається з того, а як тепер бути з тими людьми, з якими ми є союзники? Як тепер бути з цією опозицією, як на сьогоднішній день вимальовувати своє відношення з “Нашою Україною”, з БЮТ. Тому ми, звісно, не хочемо залишитись одні, а це єдина на сьогоднішній день сила, з якою ми можемо співпрацювати з тим, щоб Кучма знову не прийшов до влади”.
XS
SM
MD
LG