Доступність посилання

ТОП новини

Політична угода лідерів фракцій і груп парламенту має бути підписана в першій половині березня


-- no author -- Про це йшлося на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій і груп, яке відбулося сьогодні у кабінеті голови Верховної Ради України Володимира Литвина.

Про це йшлося на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій і груп, яке відбулося сьогодні у кабінеті голови Верховної Ради України Володимира Литвина.

Як повідомив журналістам прес-секретар спікера Ігор Сторожук, сьогодні лідери фракцій і груп обговорили питання щодо підготовки угоди, в якій має бути передбачений перелік першочергових законопроектів для розгляду.

Зокрема, йшлося про необхідність ухвалення процедури розгляду змін до Конституції, а також про необхідність постатейного розгляду законопроекту № 4105 під час його остаточного схвалення.

Лідери фракцій і груп обговорювали необхідність включення до угоди проектів таких рішень як ухвалення постанови про оголошення чергових виборів Президента України у жовтні, про ротацію членів ЦВК, про необхідність ухвалення нової редакції закону про вибори Президента, про ухвалення закону про вибори народних депутатів на пропорційній основі.
XS
SM
MD
LG