Доступність посилання

ТОП новини

У Симферополі понад 2 тисячі дрібних підприємців провели пікетування, вимагаючи від уряду переглянути пенсійну реформу і негайно ухвалити закон про спрощену систему оподаткування для малого бізнесу


-- no author -- Учасники мітингу, організованого Громадською колегією об”єднань підприємців Криму і Кримським представництвом блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” заявили, що українська і кримська влада тиснуть на малий і середній бізнес: “Ми вимагаємо нормальних законів, які ми хочемо виконувати, ми хочемо платити внески у Пенсійний фонд, ми хочемо платити податки до бюджету. Але ми хочемо платити те що можливо і за твердими законами, які не змінюються щорічно”.

Учасники мітингу, організованого Громадською колегією об”єднань підприємців Криму і Кримським представництвом блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” заявили, що українська і кримська влада тиснуть на малий і середній бізнес: “Ми вимагаємо нормальних законів, які ми хочемо виконувати, ми хочемо платити внески у Пенсійний фонд, ми хочемо платити податки до бюджету. Але ми хочемо платити те що можливо і за твердими законами, які не змінюються щорічно”. Мітингувальники заявили, що залишають за собою право організувати всекримський страйк, якщо влада до них не прислухається.
XS
SM
MD
LG