Доступність посилання

ТОП новини

Всесвітня організація охорони здоров''я та інші міжнародні установи попереджають про загрозу поширення «пташиного грипу» за межі Азії


-- no author -- У Римі учасники надзвичайної конференції з боротьби із епідемією наголосили, що, доки на птахофермах - залишаються інфіковані птахи, небезпека для людини - зберігається.

У Римі учасники надзвичайної конференції з боротьби із епідемією наголосили, що, доки на птахофермах - залишаються інфіковані птахи, небезпека для людини - зберігається.

У В''єтнамі сьогодні від пташиного грипу померла дівчина. Вона стала вже16-ою жертвою епідемії, що охопила країни Південно-Східної Азії.

А влада Китаю підтверджує, що вірус уражає птахоферми у різних провінціях країни, але випадків захворювання людей, наразі, не зареєстровано.

Міністр сільського господарства Китаю Лю Цзянь заявив: «Ми проводимо медичні моніторинги і робимо усе можливе, щоб запобігти передачі «пташиного грипу» від хворих птахів до людини. Моніторинг означає – відразу виявити вірус, вчасно повідомити про це і вчасно розпочати лікування».
XS
SM
MD
LG