Доступність посилання

ТОП новини

Мiнiстр оборони України Євген Марчук сьогоднi у Белградi зустрiвся із Президентом Сербiї i Чорногорiї Светозаром Маровичем


-- no author -- Повна iнтеграцiя в євроатлантичнi структури та перебудова систем оборони є прiоритетами двох країн, зазначили Марович i Марчук. Український мiнiстр висловив повну пiдтримку офiцiйного Києва приєднанню Сербії і Чорногорії до Програми НАТО Партнерство заради миру.

Повна iнтеграцiя в євроатлантичнi структури та перебудова систем оборони є прiоритетами двох країн, зазначили Марович i Марчук. Український мiнiстр висловив повну пiдтримку офiцiйного Києва приєднанню Сербії і Чорногорії до Програми НАТО Партнерство заради миру.

Президент Сербії і Чорногорії та мiнiстр оборони України обговорили стан безпеки в регiонi Пiвденно-схiдної Європи й виступили за пристосування оборонних структур до нових викликiв мiжнароднiй безпецi.

Євген Марчук поiнформував Светозара Маровича про активнiсть українських вiйськовослужбовцiв у рамках миротворчих сил ООН у Косово та про досвiд України в миротворчих операцiях у свiтi.
XS
SM
MD
LG