Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Москва не піде на переговори з тими, хто може бути причетний до сьогоднішнього вибуху в московському метро та до інших терористичних нападів


-- no author -- «Сам факт того, що після скоєння злочину подібного типу нас закликають до переговорів із Масхадовим, свідчить про те, що безпосередньо ті, хто закликає до цих переговорів, підтверджують зв’язок Масхадова із бандитами і терористами. Але, власне кажучи, нам жодного опосередкованого підтвердження і не потрібно. Ми напевне знаємо, що Масхадов і його бандити пов’язані з цим терором».

«Сам факт того, що після скоєння злочину подібного типу нас закликають до переговорів із Масхадовим, свідчить про те, що безпосередньо ті, хто закликає до цих переговорів, підтверджують зв’язок Масхадова із бандитами і терористами. Але, власне кажучи, нам жодного опосередкованого підтвердження і не потрібно. Ми напевне знаємо, що Масхадов і його бандити пов’язані з цим терором».

А представник Масхадова - Ахмед Закаєв повністю заперечив причетність Масхадова до нинішнього та інших терористичних актів:

“Ми впевнені, що російські спецслужби досить швидко виявлять за вибухом у метро так званий чеченський слід. Також ми впевнені, що рано чи пізно, як і в попередніх терактах, у цьому жахливому злочині буде виявлене пряме чи побічне втручання російських спецслужб”. «Президент і уряд Чеченської Республіки з усією відповідальністю заявляють, що не мають жодного стосунку до цієї провокації і однозначно засуджують її. Терор і тероризм - це не наші методи, і ті, хто намагається реалізувати свою політику на принципах залякування суспільства, в кінцевому результаті зазнають фіаско і опиняться на лаві підсудних».
XS
SM
MD
LG