Доступність посилання

ТОП новини

В Криму, уперше в Україні, виконуючи рішення суду, державні виконавці намагаються примусово отримати у міського голови Алупки Валерія Андика інформацію для місцевої газети „Алубіка”


-- no author -- Ще влітку минулого року Ялтинський місцевий суд ухвалив рішення зобов’язати алупкинського міського голову та його заступника усунути допущені порушення права журналіста на отримання інформації. Однак з того часу нічого не змінилося і редактор єдиної в Алупці газети Рагім Гумбатов звернувся з виконавчим листом до відповідних служб.

У відділі державної виконавчої служби Ялти розпочате виконання рішення за цивільною справою № 2-24-82.

Ще влітку минулого року Ялтинський місцевий суд ухвалив рішення зобов’язати алупкинського міського голову та його заступника усунути допущені порушення права журналіста на отримання інформації. Однак з того часу нічого не змінилося і редактор єдиної в Алупці газети Рагім Гумбатов звернувся з виконавчим листом до відповідних служб.

В інтерв’ю Радіо „Свобода” він заявив, що хоче подати приклад українським журналістам у відстоюванні своїх прав. Представники алупкинської влади уникають будь-яких коментарів з цього приводу.
XS
SM
MD
LG