Доступність посилання

ТОП новини

Меджліс кримськотатарського народу відкидає усі звинувачення у розпалюванні міжетнічного протистояння в Криму і заявляє, що мова ультиматумів і погроз щодо представницького органу кримських татар жодних позитивних результатів не матиме


-- no author -- У заяві Президії Меджлісу мовиться, що в екстремізмі кримських татар звинувачують сили, які традиційно виступають і проти самого процесу повернення кримськотатарського народу на свою Батьківщину, і проти незалежності України. Водночас керівники Меджлісу звинуватили кримську владу у тому, що та „неадекватна і нечесна” у розв’язанні проблем репатріантів.

Про це йде мова у заяві президії Меджлісу, оприлюдненій сьогодні у Симферополі.

У заяві Президії Меджлісу мовиться, що в екстремізмі кримських татар звинувачують сили, які традиційно виступають і проти самого процесу повернення кримськотатарського народу на свою Батьківщину, і проти незалежності України. Водночас керівники Меджлісу звинуватили кримську владу у тому, що та „неадекватна і нечесна” у розв’язанні проблем репатріантів.

“Дуже тривожить явне намагання значної частини чиновників приховати за демагогічними заявами власне небажання і невміння вирішувати численні проблеми, в тому числі і кримських татар”, - мовиться у документі.
XS
SM
MD
LG