Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Верховної Ради, член фракції “Наша Україна” Володимир Яворівський, перебуваючи в Івано-Франківську, заявив, що в опозиції на президентських виборах буде єдиний кандидат – Віктор Ющенко.


Іван Костюк Депутат Верховної Ради, член фракції “Наша Україна” Володимир Яворівський, перебуваючи в Івано-Франківську, заявив, що в опозиції на президентських виборах буде єдиний кандидат – Віктор Ющенко.

Івано-Франківськ, 16 лютого 2004 - Депутат Верховної Ради, член фракції “Наша Україна” Володимир Яворівський, перебуваючи в обласному центрі Прикарпаття, заявив, що, на його переконання, лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз та лідер БЮТу Юлія Тимошенко не виставлятимуть свої кандидатури на президентських виборах. В опозиції буде єдиний кандидат – Віктор Ющенко.

На зустрічі з членом парламентської фракції “Наша Україна” Володимиром Яворівським журналістів, перш за все, цікавило, як він оцінює недавній вихід з фракції Тараса Чорновола. Володимир Яворівський заявив, що, на його переконання, такий крок за нинішніх соціально-політичних умов, які склалися в державі, є фактично зрадою своїх політичних партнерів. Він наголосив: “Погана позиція, не виправдана нічим. Я дуже добре ставлюся до цього хлопця і ставлюся ще й сьогодні. Ставлюся так, ніби до такої дитини, яка нашкодила. Але це не так. Він не просто нашкодив. Я переконаний, що він поставив хрест на своїй політичній біографії”. Володимир Яворівський також підкреслив, що для кардинальних позитивних змін в соціально-економічному та політичному житті країни необхідна зміна влади. Оскільки єдина проблема держави – це зараз проблема некомпетентної антиукраїнської влади. На переконання Володимира Яворівського, майбутнє України та позитивні зміни в державі можуть бути пов”язані лише з однією людиною – це з Віктором Ющенком, який, як упевнений депутат Верховної Ради, буде єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах. Будь-які заяви голови Соціалістичної партії України Олександра Мороза та лідера блоку “БЮТ” Юлії Тимошенко щодо виставлення своїх кандидатур на президентських перегонах Володимир Яворівський вважає безпідставними: “Але Мороз десь, імовірно, наганяє собі ціну в цій трійці. Він розуміє, якщо він піде в президенти, він ніколи не виграє. Йому неможливо зараз виграти президентську кампанію. Його рейтинг дуже низький. Так само це розуміє Юля. Ловіть мене на слові, Юля не піде й Мороз не піде”. Фракцію комуністів Володимир Яворівський оцінює як зрадників, з якими “Наша Україна”, Соціалістична партія України та блок Юлії Тимошенко мали свого часу спільні інтереси. Зараз “Наша Україна”, за словами Володимира Яворівського, працює лише на одне – на перемогу Віктора Ющенка в президентських виборах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG