Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Палестинської автономії Ахмед Корей вважає, що в секторі Газа, якщо Ізраїль виведе звідти свої війська, слід розташувати міжнародні миротворчі сили


-- no author -- Корей заявив про це сьогодні, виступаючи в Європейському парламенті у Страсбурзі. Говорячи про стіну безпеки, яку зводить Ізраїль на Західному березі Йордану, Корей сказав: “Я впевнений, всі розуміють, що таке ця стіна, яку вони називають захисною. І перед вами заявляю: її будують не в цілях самооборони. Якби вона була захисною, її зводили б на ізраїльській території, і ми б не виступали проти. Це їхня територія, де вони можуть будувати те, що хочуть”.

Корей заявив про це сьогодні, виступаючи в Європейському парламенті у Страсбурзі. Говорячи про стіну безпеки, яку зводить Ізраїль на Західному березі Йордану, Корей сказав: “Я впевнений, всі розуміють, що таке ця стіна, яку вони називають захисною. І перед вами заявляю: її будують не в цілях самооборони. Якби вона була захисною, її зводили б на ізраїльській території, і ми б не виступали проти. Це їхня територія, де вони можуть будувати те, що хочуть”.
XS
SM
MD
LG