Доступність посилання

ТОП новини

Фракція Соціалістичної партії Верховної Ради відмовилася брати участь у засіданні парламенту і залишила залу, протестуючи проти відмови заслухати інформацію Комітету з питань свободи слова й інформації щодо ситуації з призупиненням випуску газети "Сільські вісті"


-- no author -- Народний депутат від фракції “Наша Україна” Микола Томенко: “Сільські вісті”, “Свобода”, радіо “Рокс” і “5-й канал” – це лише початок. Готується зачистка інформаційного простору, де є “чорний список” абсолютної більшості незалежних ЗМІ.

Про це заявив від імені фракції депутат Станіслав Ніколаєнко.

Сьогодні у Києві на Майдані незалежності прибічники опозиції провели мітинг на захист радіо "Свобода", газети "Сільські вісті" і "П''ятого каналу". Серед учасників акції були активісти Соціалістичної партії, Української народної партії, партій УНА-УНСО, "Батьківщина", Української республіканської партії "Собор". Демонстранти тримали гасла: «Ганьба радіо «Довіра» та СДПУ(о)!", «Руки геть від "Сільських вістей!".

Народний депутат від фракції “Наша Україна” Микола Томенко: “Сільські вісті”, “Свобода”, радіо “Рокс” і “5-й канал” – це лише початок. Готується зачистка інформаційного простору, де є “чорний список” абсолютної більшості незалежних ЗМІ.

З “Свободою” взагалі відбувся цинічний випадок: не знайшли українця жодного, знайшли громадянина Канади, який поїхав з цієї країни і розказує через свої медіа, як нам тут жити. Я сьогодні звернувся до посла Канади: яка позиція цієї країни? Може, вони вирішили всі інші незалежні медіа закрити через українських емігрантів, які підтримують Леоніда Кучму і живуть там собі за кордоном.
XS
SM
MD
LG