Доступність посилання

ТОП новини

У Берліні завершилися українсько-німецькі політичні консультації. За їхніми підсумками Президент України Леонід Кучма та Федеральний канцлер Німеччини Гергард Шредер провели прес-конференцію


-- no author -- Гергард Шредер: “Ми грунтовно обговорили ситуацію в Україні напередодні президентських виборів і чітко дали зрозуміти, що Німеччина зацікавлена у стабільній демократичній і правовій Україні. У зв’язку з цим президент Кучма докладно розтлумачив нам суть конституційного процесу в Україні”.

Гергард Шредер: “Ми грунтовно обговорили ситуацію в Україні напередодні президентських виборів і чітко дали зрозуміти, що Німеччина зацікавлена у стабільній демократичній і правовій Україні. У зв’язку з цим президент Кучма докладно розтлумачив нам суть конституційного процесу в Україні”.

Президент України Леонiд Кучма вiдзначив конструктивнiсть п''ятих українсько-нiмецьких консультацiй i констатував вiдсутнiсть розходжень з проблем двостороннього спiвробiтництва.

Леонiд Кучма заявив, що не збирається шукати наступника на посаду глави держави. Вiдповiдаючи на запитання журналiстiв, чи бачить вiн прем''єр-мiнiстра Вiктора Януковича єдиним кандидатом вiд центристських сил на виборах-2004, президент сказав: "Я не цар, як це було в Росiйськiй iмперiї, i не передаю свої повноваження комусь. Будуть вибори - нехай змагаються всi, кому хочеться взяти участь у цих виборах. Кому народ надасть найбiльшу пiдтримку, той i буде Президентом".
XS
SM
MD
LG