Доступність посилання

ТОП новини

У роботі міжнародної конференції в Києві взяв участь і Президент корпорації Радіо “Вільна Європа” – Радіо “Свобода” Томас ДАЙН. Учасники заходу – українські та Західні політики – обговорювали місце і роль України на європейському континенті та використання Україною досвіду Центрально-Східної Європи у процесі демократичних змін


-- no author -- Томас Дайн зазначив, що нинішня українська влада гальмує цей процес, і свідченням цього є припинення мовлення української редакції радіо “Свобода” на FM-частотах.

Томас Дайн зазначив, що нинішня українська влада гальмує цей процес, і свідченням цього є припинення мовлення української редакції радіо “Свобода” на FM-частотах.

За словами пана Дайна, РС мовить українською мовою у цьому регіоні світу вже майже 50 років, і потреба в отриманні об’єктивної і правдивої інформації про життя в Україні та у світі в українських слухачів залишається актуальною. Тому в останні роки зросли рейтинги Свободівських програм, і тому збільшилась кількість молодіжної аудиторії. Тому, каже Томас Дайн, керівництво радіостанції шукатиме нових партнерів в Україні, і продовжуватиме мовлення української редакції.
XS
SM
MD
LG