Доступність посилання

ТОП новини

Фракція Юлії Тимошенко вбачає виключно політичні мотиви у тому, що Генеральна прокуратура України зробила друге подання до Верховної Ради про притягнення до кримінальної відповідальності депутатів фракції Олександра Турчинова і Степана Хмару


-- no author -- За словами парламентаріїв, Генпрокуратура вимагає позбавити їх депутатської недоторканності через те, що вони навесні минулого року захоплювали слідчі ізолятори у Києві, Житомирі і Чернігові.

За словами парламентаріїв, Генпрокуратура вимагає позбавити їх депутатської недоторканності через те, що вони навесні минулого року захоплювали слідчі ізолятори у Києві, Житомирі і Чернігові.

На прес-конференції у Києві Олександр Турчинов заявив: “Нам пред’явлені обвинувачення у вчиненні тяжких злочинів: захоплення державних або громадських будівель чи споруд, втручання у діяльність працівника правоохоронного органу, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Прокуратура вимагає до 8-ми років позбавлення волі. Вони дуже бояться масових акцій. І, безумовно, саме зараз, напередодні весняних масових акцій, які плануються опозицією. Мета - просто залякати людей. Тобто, коли можна засадити депутатів, то що можна говорити про пересічних громадян”.
XS
SM
MD
LG