Доступність посилання

ТОП новини

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що Адміністрація Президента розробила повномасштабний план знищення опозиції


-- no author -- Про це журналістам повідомили сьогодні народні депутати-члени блоку Олександр Турчинов і Степан Хмара. За їхніми словами, цей план складається з трьох основних частин: знищення фінансових джерел опозиції, створення підконтрольної судової вертикалі та інформаційна блокада.

Про це журналістам повідомили сьогодні народні депутати-члени блоку Олександр Турчинов і Степан Хмара. За їхніми словами, цей план складається з трьох основних частин: знищення фінансових джерел опозиції, створення підконтрольної судової вертикалі та інформаційна блокада.

Як наголосив Олександр Турчинов, фракція має документи, які свідчать про створення оперативного штабу при Адміністрації Президента. За його словами, до цього органу входять представники силових структур, які збиратимуть компромат на лідерів опозиції і фабрикуватимуть кримінальні справи. За твердженням народних депутатів, наразі відпрацьовується схема розколу опозиції. Це створення “фіктивної опозиції” та підкуп народних депутатів.

Степан Хмара: “На майбутніх президентських виборах, якщо б вони відбувалися в нормальній обстановці, то, безперечно, опозиція виграє. Цього бояться і тому робляться такі пришвидшені заходи для розчистки демократичного поля України”.
XS
SM
MD
LG