Доступність посилання

ТОП новини

На сході Криму через різке танення снігу розпочалася повінь і кілька населених пунктів, у тому числі друге за розміром в автономії місто Керч, виявилися підтопленими


-- no author -- За повідомленням Кримського управління Міністерства з надзвичайних ситуацій України, через повінь вийшли з берегів Луговське і Ленінське водосховища, ріки Джарджава, Булганська і Приморська, в результаті чого підтоплені 4 села в Ленінському районі і третина території Керчі.

За повідомленням Кримського управління Міністерства з надзвичайних ситуацій України, через повінь вийшли з берегів Луговське і Ленінське водосховища, ріки Джарджава, Булганська і Приморська, в результаті чого підтоплені 4 села в Ленінському районі і третина території Керчі.

В деяких місцях рівень води піднявся до 1 метра. Підрозділи МНС проводять часткову евакуацію населення, продовжуючи боротися з наслідками стихії і перейшли на посилений варіант несення служби. В Керчі для людей, евакуйованих з районів підтоплення, адміністрація міста підготувала місця в гуртожитках і пансіонаті "Київ", а для забезпечення їхнього харчування - польові кухні.
XS
SM
MD
LG