Доступність посилання

ТОП новини

Північна Корея погодилась заморозити свої ядерні розробки у військовій сфері, якщо США припинять ворожу політику відносно цієї країни


-- no author -- Про це повідомив у Пекіні міністр закордонних справ Китаю Ліу Джинчау після другого раунду переговорів з північно-корейської ядерної програми. У зустрічі беруть участь представники шести країн.

Про це повідомив у Пекіні міністр закордонних справ Китаю Ліу Джинчау після другого раунду переговорів з північно-корейської ядерної програми. У зустрічі беруть участь представники шести країн.

Голова російської делегації Олександр Лосюков повідомив, що в обмін на згоду Північної Кореї заморозити свою ядерну програму окремі країни готові запровадити компенсаційні заходи.

Олександр Лосюков: “Деякі країни, зокрема, Китай, Росія та Південна Корея висловили готовність вжити компенсаційних заходів у відповідь на такий крок Північної Кореї. Однак США та Японія не готові до участі у таких заходах”.

Серед можливих кроків в обмін на закриття північно-корейської ядерної програми йшлося про постачання до цієї країни енергії з Росії, Китаю, та Південної Кореї.
XS
SM
MD
LG