Доступність посилання

ТОП новини

В Криму у Лівадійському палаці поблизу Ялти відкрився 4-й Міжнародний форум русистів України “Актуальні проблеми сучасної русистики”


-- no author -- Як повідомили у прес-службі Кримського уряду, цей захід проходить під патронатом глави Адміністрації Президента України Віктора Медведчука і Посла Росії в Україні Віктора Чорномирдіна.

Як повідомили у прес-службі Кримського уряду, цей захід проходить під патронатом глави Адміністрації Президента України Віктора Медведчука і Посла Росії в Україні Віктора Чорномирдіна.

У форумі беруть участь представники всіх 27 регіонів України, а також представники ще 5-ти країн: Росії, Білорусі, Грузії, Польщі і Греції. Крім того, на цьому заході представлені основні видавництва, які випускають літературу російською мовою. Серед гостей політологи, публіцисти, журналісти, філософи. Найчисленніша делегація на форумі русистів – з Москви. До неї входять депутати Державної і Московської дум, представники уряду Москви і Московської Патріархії. Форум русистів України працюватиме три дні. Його проведення фінансується переважно з російських джерел.
XS
SM
MD
LG