Доступність посилання

ТОП новини

В Ялтинському зоопарку “Казка” розпочалася реабілітація уссурійського тигра Шерхана, який 4-го грудня минулого року в Одесі загриз 24-літню дресирувальницю цирку «Євразія» Сніжану Джутову, повідомила дирекція зоопарку


-- no author -- Зараз тигр перебуває у клітці, ховаючись від людей, але кидається на робітників та відвідувачів зоопарку, які проходять поруч. Шерхан - один з найцінніших екземплярів Ялтинського зоопарку: в Україні в неволі живуть всього 7 амурських тигрів. А в дикій природі таких хижаків менше 400.

Зараз тигр перебуває у клітці, ховаючись від людей, але кидається на робітників та відвідувачів зоопарку, які проходять поруч. Шерхан - один з найцінніших екземплярів Ялтинського зоопарку: в Україні в неволі живуть всього 7 амурських тигрів. А в дикій природі таких хижаків менше 400.

Тигр Шерхан загриз свою дресирувальницю під час репетиції, перегризши їй сонну артерію. Фахівці тоді визнали, що напад спровокувала сама молода працівниця цирку, а тигр невинний. Реабілітація Шерхана в Ялтинському зоопарку „Казка”, єдиному в Україні приватному закладі такого типу, триватиме декілька місяців.
XS
SM
MD
LG