Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні стали відомі результати попередніх виборів за номінацію на президентську посаду від демократичної партії, що пройшли вчора в США


-- no author -- Джон Керрі вже традиційно обійшов своїх конкурентів у 9 із 10 штатів. Говард Дін, який попередньо зняв свою кандидатуру з виборчого списку, але ім’я якого залишається на бюлетенях, переміг у його рідному штаті Вермонд.

Джон Керрі вже традиційно обійшов своїх конкурентів у 9 із 10 штатів. Говард Дін, який попередньо зняв свою кандидатуру з виборчого списку, але ім’я якого залишається на бюлетенях, переміг у його рідному штаті Вермонд.

Президент Сполучених Штатів Джордж Буш привітав сенатора Джона Керрі з “вражаючою перемогою”. Вчорашня перемога Керрі практично забезпечила йому номінацію на президентську посаду від демократичної партії. Його головний конкурент Джон Едвардс вже оголосив про те, що має намір зняти свою кандидатуру з президентської гонки. Він також привітав Джона Кері, назвавши його приятелем, і заявив: “він веде потужну кампанію. Він є екстраординарним адвокатом тих принципів, які ми усі сповідуємо: більше робочих місць, чистіше навколишнє середовище і безпечніший світ”.

Тепер на Джона Керрі після офіційного визнання його кандидатом в президенти від демократичної партії, чекає 8-місячна боротьба за президентську посаду. Аналітики стверджують, що демократ Керрі має усі шанси стати наступним президентом США.
XS
SM
MD
LG