Доступність посилання

ТОП новини

Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко виступає за необхідність проведення закритого засідання парламенту України для обговорення документів, переданих генералом СБУ Валерієм Кравченком


-- no author -- М.Томенко повідомив сьогодні на прес-конференції, що не наполягає на створенні парламентської тимчасової спеціальної слідчої комісії з вивчення ситуації, хоча вважає, що "краще б вона була".

М.Томенко повідомив сьогодні на прес-конференції, що не наполягає на створенні парламентської тимчасової спеціальної слідчої комісії з вивчення ситуації, хоча вважає, що "краще б вона була".

За словами М.Томенка, документи, передані генералом В.Кравченком, розглядають експерти Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Сьогодні ж з ними ознайомиться Комітет з питань національної безпеки і оборони. Крім того, за його словами, передбачається розгляд матеріалів у Комітеті з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.
XS
SM
MD
LG