Доступність посилання

ТОП новини

Ірак. Десятки людей загинули сьогодні в результаті серії вибухів у Багдаді і Кербелі


-- no author -- За останніми даними, кількість загиблих у шиїтському районі Багдада сягає 80. В Кербелі, де вибух стався під час святкової церемонії мусульман-шиїтів, убиті понад 50 осіб. Як стверджують лікарі, загиблих може бути значно більше.

За останніми даними, кількість загиблих у шиїтському районі Багдада сягає 80. В Кербелі, де вибух стався під час святкової церемонії мусульман-шиїтів, убиті понад 50 осіб. Як стверджують лікарі, загиблих може бути значно більше.

За деякими даними, релігійна хода у Кербелі наразилася на ракетний обстріл. Вибухи в обох містах пролунали майже одночасно.

Член урядової ради Іраку Ібрагім Джафарі: “Кожна краплина крові, пролита в Іраку, це втрата. Терористичні акти спрямовані проти суспільства, яке стало на шлях відбудови. Це конфлікт між добром і злом”.

Міжнародна спільнота висловлює глибоке обурення у зв’язку з терактами. Міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер сказав: “Це варварські акти, які ми категорично засуджуємо. Наші співчуття жертвам та їхнім родинам”.
XS
SM
MD
LG