Доступність посилання

ТОП новини

Вищий суд Німеччини повернув на повторний розгляд до суду міста Гамбурга справу підозрюваного у скоєнні терактів 11 вересня 2001 року в Сполучених Штатах Америки Муніра Ель Мотассадека


-- no author -- Близько року тому його засудили до 15 років ув’язнення за причетність до цих терактів. Головний аргумент, який висуває захист у своїй апеляції, це те, що суд нижчої інстанції не заслухав одного з найважливіших свідків Рамзі Бін аш - Шиба. Його вважають одним із організаторів терактів.

Близько року тому його засудили до 15 років ув’язнення за причетність до цих терактів. Головний аргумент, який висуває захист у своїй апеляції, це те, що суд нижчої інстанції не заслухав одного з найважливіших свідків Рамзі Бін аш - Шиба. Його вважають одним із організаторів терактів.

Адвокат підсудного Герхард Штрат з цього приводу заявив: “Важливість цієї постанови важко переоцінити. Вирок яскраво показав, що держава, яка дотримується законів, не може поступатися принципами, навіть, коли справа торкається тероризму. Цих принципів потрібно дотримуватися і коли перед судом постає людина, яку підозрюють у приналежності до терористичної організації.

Суд у Гамбурзі повинен провести нове слухання.
XS
SM
MD
LG