Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Києві в Національному художньому музеї України відкрилася виставка живопису та художньої ілюстрації Миколи Стороженка. Виставка приурочена до 75-річчя від дня народження знаного українського художника


-- no author -- Лауреат державної премії імені Тараса Шевченка, народний художник, академік Микола Стороженко є почесним громадянином міст Вінніпега та Брандона, володарем дипломів Американського та Кембріджського біографічного інститутів. Центральна частина його виставки експонує 42 ілюстрації до “Кобзаря”, над якими художник працював понад 20 років.

Лауреат державної премії імені Тараса Шевченка, народний художник, академік Микола Стороженко є почесним громадянином міст Вінніпега та Брандона, володарем дипломів Американського та Кембріджського біографічного інститутів. Центральна частина його виставки експонує 42 ілюстрації до “Кобзаря”, над якими художник працював понад 20 років.

До відкриття виставки книга вийшла у видавництві художньої літератури “Дніпро”. Презентація “Кобзаря” відбудеться 9 березня - в день 190-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.
XS
SM
MD
LG