Доступність посилання

ТОП новини

У Сполучених Штатах, згідно з оприлюдненими сьогодні соціологічними опитуваннями, діючий президент, республіканець Джордж Буш випереджає свого основного конкурента - демократа Джона Керрі лише на 1%


-- no author -- 46 % опитаних віддали перевагу діючому президенту Джорджу Бушу , 45% громадян США оголосили, що мають намір проголосувати за демократа Джона Керрі. Ще 6% опитаних висловили підтримку незалежному кандидату Ральфу Найдеру, який вступив у виборчу кампанію лише два тижні тому.

46 % опитаних віддали перевагу діючому президенту Джорджу Бушу, 45% громадян США оголосили, що мають намір проголосувати за демократа Джона Керрі. Ще 6% опитаних висловили підтримку незалежному кандидату Ральфу Найдеру, який вступив у виборчу кампанію лише два тижні тому.

Спостерігачі пояснюють сьогоднішню перевагу Джорджа Буша тим, що буквально вчора він розпочав агресивну рекламу на телебаченні. ЇЇ суть зводиться до гасла "для чого щось змінювати". Значні фінансові ресурси у розпорядженні кампанії Буша дозволяють йому витрачати багато коштів на телебачення. За офіційними даними у розпорядженні виборчої команди республіканця Буша є 100 мільйонів доларів.

На відміну від діючого президента, на банківському рахунку кампанії демократа Джона Керрі після виснажливих попередніх виборів залишилось всього три мільйони доларів.

Основна стадія президентської гонки розпочнеться у серпні цього року.
XS
SM
MD
LG